مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

کارگاه تولید نبات شاخه ای زعفرانی اصفهان

آنچه در این مقاله می خوانید...

طرز تهیه نبات شاخه ای به روش سنتیپخش عمده نبات زعفرانی اصل جعبه ای

یکی از خوراکی هایی که ما ایرانی ها به آن عادت کرده ایم و معمولا پس از صرف غذا های سرد از آن استفاده می کنیم نبات است. در میان انواع نبات، نبات شاخه ای زعفرانی بسیار محبوب می باشد. نبات های زعفرانی دارای به دلیل وجود زعفران طبع گرم تری دارند و از طعم بهتری نیز برخوردارند. در این مطلب قصد داریم در مورد طرز تهیه ی نبات شاخه ای و چگونگی پخش و فروش آن صحبت کنیم.

کارگاه تولید نبات شاخه ای زعفرانی اصفهان

طرز تهیه نبات شاخه ای به روش سنتی

طرز تهیه نبات شاخه ای به روش سنتی نبات شاخه ای یا همان شاخه نبات یکی از قدیمی ترین نبات ها است که معمولا از آن در تزئین سفره های عقد استفاده می کنند.

طرز تهیه ی این نبات در قدیم که به صورت سنتی انجام می شده به شرح زیر می باشد:

ابتدا دیگ بزرگی را روی حرارت قرار می دادند و سپس آب و شکر را به نسبت ۱ به ۴ با هم مخلوط می کردند و حرارت می دادند. در واقع محلولی اشباع از شکر تهیه می کردند.

برای جدا کردن ناخالصی های شربت حین جوشیدن، یک تخم مرغ را به صورت خام در شربت می انداختند و پس از سفت شدن، از محلول جدا می کردند.

سپس شربت درست شده را در ظرف های گودی که در دو سمت آن و به صورت تار و پود نخ کشیده شده است، می ریزند. چند روزی صبر می کردند تا شربت خنک و به دور نخ ها متبلور شود. 

سپس ظرف را برگردانده تا شیره اضافی خارج شود و بعد می گذاشتند نبات ها کاملا خشک شود. در نهایت نبات شاخه ای آماده می شود.

اگر حین جوشیدن به شربت زعفران اضافه شود، محصول از حالت سفیدی در آمده و طلائی می شود.

پخش عمده نبات زعفرانی اصل جعبه ای

پخش عمده نبات زعفرانی اصل جعبه ای پخش عمده نبات شاخه ای، هم به صورت فله ای و هم به صورت بسته بندی در سراسر کشور انجام می شود. معمولا هنگام خرید فله ای ممکن است بخشی از نبات ها شکسته یا خرد شوند. 

البته نبات جعبه ای، به دلیل داشتن بسته بندی، هم بهداشتی تر خواهد بود و هم به راحتی خرد نمی شود و نبات ها به صورت شاخه های بلند و کاملا سالم به دست مصرف کننده می رسد.

نبات زعفرانی به دلیل طبع گرم تر و رنگ زیباتری که دارد، بیشتر از نبات های سفید به فروش می رسد.

از ویژگی های نبات زعفرانی اصل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شکل بلور ها یکنواخت است
  • درشت بودن سایز بلور ها
  • شفاف بودن نبات
  • رنگ طلائی زیبا
  • ترد بودن نبات و راحتی در خرد کردن آن
  • وجود تکه هایی زعفران در بخش هایی از نبات

نبات خواص درمانی زیادی دارد و از آن برای رفع دل درد های شدید مربوط به قاعدگی و یا سردی معده استفاده می شود.

سارا سجادی

من در حوزه ابنبات مشغول به کار هستم

 

مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *