مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فواید مصرف آبنبات شکر پنیر

آنچه در این مقاله می خوانید...

طرز تهیه آبنبات شکر پنیرفواید مصرف آبنبات

آشنایی با فواید مصرف آبنبات که در سراسر ایران با نام شکر پنیر شناخته می شود هم اکنون میسر شده است. شما می توانید به کمک سایت های اینترنتی، از فواید آبنبات شکر پنیر آگاه شوید.
اگر اطلاعات خوبی در زمینه سوغات انواع شهر ها و استان های ایران داشته باشید، می دانید که شکر پنیر یکی از آبنبات های مخصوص تهیه شده در مراغه است که به دلیل داشتن طعم خوش، طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است.
آبنبات هایی که امروزه در جای جای ایران و کشور های خارجی تهیه و تولید می شود، شکل دیگری از نبات های ایرانی می باشند. در ادامه متوجه خواهید شد که مواد اولیه ای که در تولید آبنبات شکر پنیر استفاده می شود، دقیقا همان مواد اولیه مورد نیاز برای تولید نبات است. پس می توان گفت، همانطور که نبات خواص و فواید زیادی دارد، آبنبات شکر پنیر هم می تواند شامل خواص و فوایدی باشد.

طرز تهیه آبنبات شکر پنیر

همانطور که گفته شد، شکر پنیر نوعی آبنبات است و چون آبنبات ها هم نوعی از نبات می باشند، در کارگاه نبات ریزی تهیه و تولید می گردد.
آبنبات شکر پنیر به منظور تولید، نیاز به مواد اولیه زیر دارد:

  1. شکر
  2. آب
  3. طعم دهنده هایی همچون هل، نارگیل، دارچین و …

طرز تهیه آبنبات شکر پنیر، بصورت خلاصه به شرح زیر است:

  • حل کردن شکر در آب به اندازه ای صورت می گیرد که محلول به صورت اشباع در آید.
  • محلول اشباع شده را بر روی میز کار فلزی که در صنعت آبنبات سازی به آن سنگ می گویند پهن می شود.
  • پس از سرد شدن، توسط دو نفر آنقدر ورز داده می شود تا به رنگ سفید پنبه ای در آید.
  • ماده به دست آمده به شکل های مختلف برش داده می شود.
  • برش های مربعی و دایره ای آبنبات، در آرد غلتانده می شود.
  • این چنین است که آبنبات شکر پنیر تهیه می شود.

توجه داشته باشید که برای خوشمزه تر شدن آبنبات شکر پنیر، به آن ها اسانس های طبیعی و عصاره گیاهان خوش طعم و خوش عطری همچون دارچین، هل و … اضافه خواهد شد.

آبنبات شکر پنیر

فواید مصرف آبنبات

می دانید که مصرف نبات، می تواند فواید بسیاری برای بدن داشته باشد. البته مشروط به اینکه به اندازه و درست مصرف شود. زیرا مقدار زیادی شکر در تولید آبنبات به کار گرفته شده و مصرف زیاد آن ممکن است سبب بالا رفتن قند خون و در طولانی مدت، باعث بروز بیماری دیابت شود.
مصرف آبنبات هم به همین صورت است و اگر بیش از اندازه و بدون برنامه ریزی استفاده شود، سبب بروز بیماری خواهد شد. پس سعی کنید با مصرف درست آبنبات، از فواید آن بهره مند شده و به سلامت خود آسیب نرسانید. به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی و افزودنی ها در تولید آبنبات شکر پنیر، فواید و خواص آن زیاد می باشد.
از جمله فواید آبنبات شکر پنیر می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • درمان سرد مزاجی
  • درمان درد های شکمی
  • تقویت معده و دستگاه گوارشی
  • هضم بهتر غذا

و … .
سایت های اینترنتی، از جمله منابع اطلاعاتی بسیار دقیق هستند که شما را در زمینه های مختلف از قبیل آگاهی در خصوص فواید و خواص آبنبات یاری می رسانند و یکی از این سایت ها، سایت بازار شکر و نمک ایران نام دارد.

سارا سجادی

من در حوزه ابنبات مشغول به کار هستم

 

مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *