مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

طرز تهیه نبات میوه ای خانگی

آنچه در این مقاله می خوانید...

طرز تهیه نبات میوه ایطرز تهیه نبات در کارگاه

آیا می دانید نبات میوه ای چیست؟ آیا طرز تهیه نبات خانگی را بلد هستید؟ به نظر شما، سایت های اینترنتی می توانند اطلاعاتی در خصوص تهیه نبات میوه ای خانگی در اختیار شما قرار دهند؟
می دانید که استفاده از نبات، از زمان های دور تا به امروز، در خانه های ایرانی یک رسم محسوب می شده. نبات به دلیل اینکه نشانی از شادی و سمبل به شمار می رود، در میهمانی ها، مجالس عقد و عروسی و غیره کاربرد خواهد داشت.
علاوه بر این مسائل، خواص نبات سبب شده تا در درمان بیماری های مختلف از آن استفاده شود. همچنین ناگفته نماند که نبات دارای طبعی گرم است و به همین دلیل، افرادی که دچار سردی شده اند و از بیماری های درد معده و … رنج می برند، بهتر است نبات را مصرف نمایند.
سال های زیادی است که آبنبات به بازار عرضه شده و جالب تر این است که این آبنبات ها، همان نبات های رنگی هستند که به بازار فروش راه پیدا کرده و به شکل های مختلفی در اختیار علاقمندان قرار می گیرند.
با توجه به اینکه آبنبات ها بسیار مورد توجه کودکان قرار می گیرند، و نمی توان از سلامت و بهداشت آبنبات های بازاری مطمئن شد، بهتر است افراد خود در منزل، نبات های میوه ای که همان آبنبات های موجود در بازار است تهیه کنند.

طرز تهیه نبات میوه ای

نبات میوه ای، همان آبنبات هایی است که به روش خانگی تهیه می شود و می توان به راحتی از بهداشت و سلامت آن مطلع بود.
مسلما همه شما، طرز تهیه نبات خانگی را بلد هستید. با وجود این، در قسمت زیرین، طرز تهیه نبات خانگی که با طعم های مختلف میوه درست می شود، به صورت خلاصه بیان خواهد شد:

  • ابتدا شکر و آب را در نقطه جوش با یکدیگر مخلوط کرده و آنقدر شکر به آب جوش اضافه می کنید که به حالت اشباع برد. البته می توان از گرم کن هایی همچون ماکروفر هم در این مرحله استفاده کرد.
  • با توجه به نوع میوه ای که خود و کودکانتان دوست دارید، عصاره طبیعی میوه مورد نظر را به شیره اضافه کرده و یا می توانید از افزودنی های خوراکی استفاده کنید.
  • شربت به دست آمده را در داخل بطری شیشه ای می ریزید.
  • نخ محکمی را انتخاب کرده و با بستن یک سر آن به مداد و یا یک شی شبیه به آن و همچنین آویزان کردن یک گیره یا شی کوچک تمیز به سر دیگر نخ، آن را داخل بطری شربت فرو می برید.
  • اجازه بدهید در حدود ۲ الی ۳ روز، بلور های شکر در اطراف نخ و گیره تشکیل شود.
  • مداد که نخ به آن آویزان می باشد را از شربت خارج کرده و باز هم در حدود ۱ الی ۲ روز زمان بدهید تا بلور های تشکیل شده شکر کاملا خشک شوند.
  • در نهایت، شما یک شاخه نبات میوه ای خواهید داشت.

در زیر، مراحل تهیه نبات میوه ای خانگی در چند عکس به صورت تصویری نمایش داده شده است.

طرز تهیه نبات
طرز تهیه نبات
طرز تهیه نبات
طرز تهیه نبات
طرز تهیه نبات
طرز تهیه نبات

طرز تهیه نبات در کارگاه

وقتی که قرار است نبات در ظرف های بزرگی تهیه شود، روش تولید تا حدودی دستخوش تغییرات خواهد شد.
در کارگاه نبات ریزی، چون از میزان قابل توجهی شکر استفاده می شود و شکر مورد نظر ممکن است دارای ناخالصی هایی باشد، در مرحله آماده سازی شربت نبات، بایستی به روش های مختلفی، این ناخالصی ها گرفته شود.
یکی از مرسوم ترین کارهایی که در کارخانه تولید نبات به کار گرفته می شود، شکستن یک تخم مرغ خام در ظرف شربت نبات است که در حال جوشیدن می باشد. این کار سبب می شود که با بستن تخم مرغ، ناخالصی های موجود در شکر گرفته شده و نبات مرغوبی به بازار عرضه گردد.
چنین قلق هایی در هنگامتهیه نبات خانگی به کار نمی آید و این راهکار ها برای زمانی است که قرار باشد نبات در مقدار زیادی تولید گردد.

سارا سجادی

من در حوزه ابنبات مشغول به کار هستم

 

مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *