مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تولید نبات شاخه به روش سنتی

آنچه در این مقاله می خوانید...

نبات شاخه چگونه تولید می شود؟انواع نبات موجود در بازار فروش

آیا با پروسه تولید نبات شاخه آشنا هستید؟ آیا می دانید که روش تولید سنتی نبات چگونه انجام می پذیرد؟ آیا در کدام شهر هایی که کارگاه های نبات ریزی دارند، نبات به شکل سنتی تولید می گردد؟
نبات شاخه، یکی از قدیمی ترین نوع نبات است که در بازار به فروش می رسد. نبات شاخه در در اصل نوعی نبات سنتی محسوب می شود، امروزه در برخی از کارگاه های نبات ریزی هنوز هم تولید می شود و همان کیفیت گذشته خود را دارد.
البته متوجه هستید که کیفیت محصولات خوراکی از قبیل نبات، بسته به مواد اولیه ای که در تهیه و ساخت آن ها استفاده می شود متغیر خواهد بود. نبات که از دو ماده اصلی شکر و آب به نسبت های مشخصی تهیه شده است و ممکن است در تولید آن اسانس و طعم دهنده های گیاهی که زعفران یکی از رایج ترین آن هاست استفاده شود، اگر از نظر مرغوبیت در درجه پایینی قرار گیرد، مشخص است که در تهیه آن، مواد اولیه مناسب و باکیفیتی استفاده نشده است.
برای اینکه بدانید نبات شاخه و به طور کلی نبات های مختلف چگونه تولید می شوند و نکات جالب و مفیدی در تهیه نبات به دست آورید، بهتر است در ادامه مطلب را مطالعه کنید.

نبات شاخه چگونه تولید می شود؟

همه می دانید که شکر و آب، دو ماده اصلی هستند که اگر در کنار هم قرار گیرند و با نسبت مشخصی ترکیب شوند، می توانند بلور های نبات را به وجود آورند.
ابتدا جالب است بدانید که به چه نوعی از نبات، نبات شاخه گفته می شود. نبات شاخه از نمونه بلور های نباتی است که در امتداد نخ های مخصوصی شکل می گیرد و روش تهیه و پخت آن کاملا سنتی می باشد.
در کارگاه نبات ریزی، شکر و آب در دیگ های بزرگ که بر روی حرارت قرار گرفته با هم مخلوط شده تا جایی که به حالت اشباع برسند. وقتی که شکر و آب با هم کاملا مخلوط شد، ممکن است ناخالصی هایی که به دلیل وجود شکر است، سبب شود تا کیفیت نبات پایین بیاید. به همین دلیل، یکی از فنونی که از گذشته تا کنون برای حذف ناخالصی های شربت شکر و آب به کار گرفته می شود، شکستن تخم مرغ خام در ظرفی است که شربت نبات در حال جوشیدن می باشد.
بعد از اینکه شربت آماده شد، آن را به ظرف های بزرگ و گودی منتقل می کنند که از قبیل شبیه به تار و پود، در آن نخ های مخصوصی بسته شده است.
با ریختن شربت در این ظرف ها و استراحت دادن به آن در مدت ۳ الی ۴ روز، ظرف را وارونه کرده تا شربت های اضافی از ظرف مورد نظر خارج شوند. سپس به مدت ۲ الی ۳ روز زمان لازم است تا بلور های نباتی که تشکیل شده بودند به خوبی خشک شوند.
در نهایت نبات شاخه طی مراحل گفته شده به روش سنتی تهیه می گردد.
نبات شاخه

انواع نبات موجود در بازار فروش

امروزه اما کارخانه های تولیدی نباتی تاسیس شده و محصولاتشان را می توان در بازار فروش یافت که انواع مختلف نبات را به روش های مدرن و امروزی تولید می نمایند.
نبات های نی دار، نبات چوبی، نبات رنگی، نبات طعم دار و …، از جمله نبات هایی هستند که برای تولید به روش های سنتی نیاز نداشته و به کمک دستگاه های مخصوص تهیه و آماده سازی می شوند.
اینگونه از نبات ها، در اصل نوع قدیمی آبنبات هایی هستند که امروزه کودکان و بزرگسالان به آن علاقه داشته و به عنوان تنقلات آن را روزانه مصرف می کنند.
جالب است بدانید که چون نبات نوعی شیرین کننده اصیل ایرانی است، و در زمان های گذشته از آن به عنوان سمبل شادی یاد می شده، در بیشتر خانه های ایرانی یافت می شود و حتی برخی آن را نوعی دارویی درمانی با طبع گرم می شناسند.
به منظور اینکه بتوانید با روش های تولید نبات در انواع مختلف آشنا شوید و فنون تهیه نبات را بیاموزید، بهتر است سایت های مربوطه را به خوبی مطالعه کرده و به کمک سایت های اینترنتی، با حداقل هزینه و در کمترین زمان، اطلاعات خوبی را به لیست معلومات خود اضافه نمایید.

سارا سجادی

من در حوزه ابنبات مشغول به کار هستم

 

مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *