مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تولید نبات زعفرانی به روش سنتی

آنچه در این مقاله می خوانید...

تولید نبات به روش سنتی چگونه است؟کارخانجات تولید نبات در ایران

آیا از نحوه تولید نبات زعفرانی چیزی می دانید؟ آیا می دانید که نبات سنتی که در کارگاه های نبات ریزی به روش سنتی تهیه می شود از کیفیت بالاتری برخودار است یا نبات تهیه شده در کارخانه های تولیدی؟
یکی از سمبل های شادی که در اعیاد ایرانی ها استفاده می شود و قابلیت خوراکی دارد، نبات است. نبات دارای گونه های مختلفی بوده و هر یک استفاده های گوناگونی هم خواهند داشت. به طور مثال، نبات چوبی که این روز ها در بازار به وفور یافت می شود، نباتی است که جنبه پذیرایی داشته و نبات های کاسه ای، تکه ای، شاخه و …، نبات هایی هستند که به استفاده روزانه در می آیند.
شاید این سوال در ذهنتان به وجود آمده باشد که نبات چگونه تولید می شود؟ آیا خط تولید نبات سنتی، با نبات هایی که به روش مدرن آماده سازی می شوند متفاوت است؟ کیفیت هر یک از نبات های سنتی و یا صنعتی در چه حد خواهد بود؟
در ادامه، با بیان روش تولید نبات و توضیح مختصری در رابطه با خط تولید نبات، می توانید پاسخ سوالات خود را بیابید.

تولید نبات به روش سنتی چگونه است؟

در زمان های دور که نبات در کارگاه های نبات ریزی تهیه می شد، کیفیت بسیار بالایی داشت و تنوع در شکل نبات و کیفیت آن، این امکان را به خریدار می داد تا بر حسب نیاز، نبات مورد نظر خود را خریداری نماید.
در پاسخ به این سوال که روش تولید نبات سنتی به چه شکلی بوده و چگونه نبات سنتی تولید می شود، در ادامه آمده است و علاقمندان با مطالعه آن می توانند به معلومات خود اضافه کنند.
به توجه به اینکه در گذشته، اغلب نبات در دو نوع نبات کاسه ای و نبات شاخه ای یافت می شد، مراحل کلی تولید نبات به شرح زیر است:
  1. تهیه شکر مرغوب و اصل نیشکر
  2. مخلوط کردن شکر با آب در دمای جوش و رساندن آن به نقطه اشباع
  3. خارج کردن ناخالصی ها به کمک شکستن تخم مرغ خام در ظرف شربت و خارج کردن آن پس از چند دقیقه
  4. ریختن شربت غلیظ در ظرف های مخصوص تولید نبات (ممکن است کاسه بوده و یا ظرف هایی باشد که با نخ های مخصوص بسته شده است.)
  5. زمان دادن به مایع برای خشک شدن به مدت ۲ الی ۳ روز
  6. ریختن مایع اضافی و دادن ۲ تا ۳ روز دیگر برای خوب خشک شدن نبات و تشکیل بلور آن
این بود خلاصه ای از روش تولید نبات سنتی که هنوز هم در برخی کارگاه های نبات ریزی به کار گرفته می شود.
ناگفته نماند، با توجه به اینکه امروزه نبات های طعم دار و گیاهی هم به بازار عرضه شده است، بعد از مرحله ۲، عصاره و یا اسانس های مخصوص به مایع اضافه شده و به نبات زنجبیلی، نبات زعفرانی و … تبدیل خواهد شد.
تولید نبات زعفرانی، این روز ها بیشتر در کارگاه ها و کارخانه های فعال در شهر مشهد صورت می گیرد. زیرا مشهد محل اصلی تولید زعفران بوده و دسترسی به این گیاه دارویی و پرخاصیت در مشهد ساده تر از شهر های دیگر خواهد بود.
تولید نبات سنتی

کارخانجات تولید نبات در ایران

با توجه به اینکه خاستگاه نبات ایران بوده و این شیرین کننده پرخاصیت، در ایران به وجود آمده است، مسلما تعداد کارخانجات تولیدی آن در ایران هم رقم بالایی به خود اختصاص داده است.
شهر هایی از قبیل یزد، مشهد، قم و …، از بهترین شهر های تولید کننده نبات سفید، نبات زرد، نبات زعفرانی و … می باشند که با در نظر داشتن تمامی استاندارد ها، بهترین نبات را به بازار فروش عرضه می کنند.
برای اینکه از تنوع محصولات تولیدی در این کارخانجات تولید نبات مطلع شوید، راحت ترین راهی که واحد های تولیدی در اختیار مشتریان قرار داده اند، سایت و فروشگاه های اینترنتی است که در فضای مجازی تاسیس نموده اند.
شما می توانید با جست و جو پیرامون بهترین تولید کننده نبات در ایران، به سایت و یا وب سایت رسمی آن در فضای مجازی مراجعه کرده، و علاوه بر اینکه از تنوع محصولات تولیدی این کارخانه ها مطلع می شوید، می توانید با اطلاع از قیمت نبات، خرید خود را به صورت اینترنتی انجام دهید.
در نظر داشته باشید، بهتر است کارخانه و یا کارگاه هایی را برای خرید نبات زعفرانی، معمولی و یا طعم دار انتخاب کنید که روش سنتی را برای تولید محصولات خود پیش گرفته است.

سارا سجادی

من در حوزه ابنبات مشغول به کار هستم

 

مجموعه کاندیا شما را به خرید بهترین محصولات نبات و آبنبات چوبی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *